Puhelimen näytön korjaus

Toimintamme on päättynyt

Kiitos asiakkaillemme kuluneista vuosista!

Olemme lopettaneet liiketoimintamme 01.07.2017. Puhelimien ja tablettien korjaukseen liittyvissä asioissa suosittelemme Sinua kääntymään valtakunnallisen puhelinrikki.fi-huoltoketjun puoleen. Lähimmän puhelinrikki.fi-huoltopisteen löydät www.puhelinrikki.fi.

Tiesitkö, että puhelimen näytön korjaus merkkiliikkeessä on kallista ja vie aikaa? Meillä näytön korjaus on edullisempi, ja tavallisesti saat puhelimen korjattuna samana päivänä. Palvelemme nopeasti myös postitse.

Apple, Nokia, Samsung, LG, Sony, Huawei... - Korjaamme lähes kaikkien merkkien näytöt

Korjaamme lähes kaikkien puhelinten ja tablet-laitteiden näytöt; esimerkiksi Apple iPhone, Nokia Lumia, Samsung Galaxy, LG, Sony Xperia, Huawei, ... Työlle ja varaosille saat 12 kuukauden takuun.

Katso hinta ja suuntaa-antava huoltoaika laitteellesi

Usein riittää pelkkä lasin vaihtaminen

Usein puhelimesta rikkoutuu koko näytön sijaan vain näyttöä suojaava lasi. Jos lasi on rikki, näytön kuva näkyy normaalisti rikkinäisen lasin alta. Kosketusnäytöllisiin puhelimiin vaihdamme lasin yhteydessä myös kosketuspaneelin, joten jos jokin kohta näytöstä ei reagoi kosketukseen, lasinvaihto auttaa.

Pimeälle puhelimelle näyttöpaneelin vaihto

Jos myös näyttöpaneeli on mennyt rikki, on näytön kuva kokonaan tai osittain pimeänä. Puhelin, johon tulee virta, saadaan yleensä kuntoon näyttöpaneelin vaihdolla.

Ota yhteyttä, sovitaan laitteellesi korjaus

Nopea ja edullinen puhelimen tai tabletin näytön korjaus?

Ota yhteyttä Katso hinnasto ja huoltoajat Usein kysyttyä

Miksi ScreenFix?

Olemme erikoistuneet nopeisiin ja edullisiin puhelinten ja tablet-laitteiden näytön korjauksiin. Palvelemme Helsingin Pitäjänmäessä ilman ajanvarausta. Näytön korjaus onnistuu nopeasti myös Postin välityksellä: Kun lähetät laitteesi meille, korjaamme näytön heti sen saavuttua ja lähetämme laitteesi takaisin sinulle samana päivänä.

Nopeasti - Ilman ajanvarausta

Puhelimen näytön korjaus ilman ajanvarausta.

Useimmat näytön vaihdot teemme alle tunnissa, ilman ajanvarausta. Huollon ajaksi saat halutessasi käyttöösi varapuhelimen.

Näytön korjauksen hinta alk. 70 €

Puhelimen näytön vaihto, hinta alkaen 70 €.

ScreenFix on edullinen - Puhelimen näytön korjauksen hinta alkaen 70 €. Työlle ja varaosille saat 12 kuukauden takuun.

Nopea palvelu koko Suomeen

Puhelimen näytön korjaus koko Suomeen Postin välityksellä.

Jos asut kauempana Helsingistä, lähetä puhelin tai tablet meille - Korjaamme näytön nopeasti ja lähetämme laitteen sinulle takaisin samana päivänä.

Yhteystiedot

  • Sulkapolku 3, 00370 Helsinki (katso sijainti kartalta)
  • Olemme avoinna ma-pe, 9-17
  • Liikkeemme on suljettu pysyvästi