Suojalasit

Toimintamme on päättynyt

Kiitos asiakkaillemme kuluneista vuosista!

Olemme lopettaneet liiketoimintamme 01.07.2017. Puhelimien ja tablettien korjaukseen liittyvissä asioissa suosittelemme Sinua kääntymään valtakunnallisen puhelinrikki.fi-huoltoketjun puoleen. Lähimmän puhelinrikki.fi-huoltopisteen löydät www.puhelinrikki.fi.

Puhelimen näytön suojaksi kannattaa hankkia karkaistusta lasista valmistettu ns. panssarilasi. Ohut alle millimetrin paksuinen lasi on huomaamaton ja puhelinta voi käyttää sen läpi aivan normaalisti. Lasi asennetaan näytön päälle, jossa se suojaa näyttöä kolhuilta ja naarmuilta.

Suojalasi maksaa liikkeessämme vain 10 euroa ja hintaan sisältyy myös asennus, jossa kestää vain muutama minuutti. Suojalasin voit ostaa näytön korjauksen yhteydessä tai käydä piipahtamassa liikkeessämme hakemassa vain suojalasin.

Pyrimme pitämään varastossa suojalaseja yleisimpiin puhelinmalleihin (Apple, Samsung, LG, Huawei, Nokia, Microsoft). Voit tarkistaa varasotilanteen verkkokaupastamme tai soittamalla numeroon 045 888 2810.

Jos et pääse hakemaan suojalasia liikkeestämme, voit tilata niitä myös verkkokaupastamme samaan edulliseen 10 euron hintaan - ilman toimituskuluja! Asennus onnistuu helposti mukana tulevia ohjeita noudattaen.

Nopea ja edullinen puhelimen tai tabletin näytön korjaus?

Ota yhteyttä Usein kysyttyä